Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden

Afspraken dienen meteen te worden afgerekend na afloop van de behandeling, bij voorkeur met pin. Contante betaling is ook mogelijk.

U krijgt 2 1/2 dag van tevoren  een herinneringsemail van de online agenda. Het eventueel niet hebben ontvangen of hebben gelezen van deze herinnering heeft geen invloed op het onderstaande.

Indien u meer dan 1 1/2 dag van te voren afzegt, hoeft u de afspraak niet te betalen. Een afzegging kan telefonisch of via de online agenda. Een wijziging of annulering via de online agenda is niet gelukt als u daar niet meteen een bevestiging van krijgt via de email.

Een afspraak die u minder dan 1 1/2 dag van te voren heeft verzet of geannuleerd worden volledig in rekening gebracht. Dit in verband met de voor u gereserveerde tijd.  U krijgt in dat geval een rekening thuis, met een betaaltermijn van 14 dagen.

Tijdig afzeggen is uw eigen verantwoordelijkheid ook bij ziekte, weers-  of verkeersomstandigheden. Twijfelt u of u er op tijd zal kunnen zijn: neem ( indien mogelijk meer dan 1 1/2 dag van te voren) contact op voor overleg, bij voorkeur zowel telefonisch als per email.

-> Verzekeringen -> Tarieven

Reacties zijn gesloten.