Adheesh

adheesh

Even voorstellen………

Mijn naam is Adheesh (uitspraak: Adhiesj) Burgdorffer en ik heb sinds 1994 een acupunctuurpraktijk in Amsterdam.
Na een opleiding natuurgeneeskunde (o.a. kruidengeneeskunde en natuurvoeding) volgde ik een opleiding acupunctuur. Na mijn afstuderen (1984) werd acupunctuur vrij snel mijn belangrijkste therapievorm. Het is een prachtig vak waarin je zowel je hoofd, je gevoel en je handen gebruikt om anderen bij te staan.
Na ongeveer 10 jaar traditionele Chinese acupunctuur (TCM) te hebben gepraktiseerd, heb ik mij sinds 1995 gespecialiseerd in Japanse acupunctuurvormen, in het bijzonder de Toyohari. Die kenmerkt zich door subtiele, pijnvrije technieken die vaak heel effectief zijn, vooral bij stress gerelateerde klachten. Daarnaast gebruik ik de laatste jaren in sommige situaties ook dry needling, Tung acupunctuur en licht acupunctuur.
Mijn ongebruikelijke voornaam heb ik gekregen in India van mijn spirituele leraar. In India heb ik leren mediteren, iets wat nog steeds een belangrijk onderdeel van mijn leven uitmaakt.

NVA_Logo-150
Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, de grootste beroepsvereniging voor acupunctuur in Nederland en de Nederlandse Toyohari Vereniging, een studievereniging voor Japanse acupunctuur.
U vindt mij en mijn profiel ook op LinkedIn

Reacties zijn gesloten.